Partnereink

Futapest Klub

A Futapest Klub Budapesten és környékén szervez terepfutóversenyeket, egész évben versenyzési lehetőséget biztosítva a futás és a természet szerelmeseinek.

Epoch Vegan Burger

Fontosnak tartjuk a szemléletváltást a táplálkozásban, a növényi alapanyagok előtérbe helyezését. Olyan ételeket készítünk, amelyek nem tartalmaznak mesterséges ízfokozót és színezéket, tartósítószert, mégis megállják a helyüket bárkinek az asztalán, íz, minőség és tápérték szempontjából. Gyere és győződj meg erről te is.

tunki-tunki

A tunki- tunki egy vegán, mindenmentes mártogatósokat, szendvicskrémeket, főzőszószokat gyártó kezdő magyar vállalkozás. Termékeink mindenmentesek, így nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, szóját, laktózt, glutént, tartósítószereket és olajat. Kizárólag természetes összetevőket és szeretetet.

Vegan Sweet

Vegán desszertek alkalmakra vagy egyszerű hétköznapokra. Édesítsétek meg a napot nálunk! Növényi alapú, egyedi ízvilágú és díszítésű süteményekkel várunk mindenkit!

Futáshoz.hu Shop

A Futáshoz.hu webáruházat és boltot Horváth Jenő ultrafutó azzal a nem titkolt céllal hozta létre, hogy a több mint 200,000 kilométert lefutott ultrafutó pályafutásának elmúlt 34 évében szerzett tapasztalataival segítse a kocogás, és a futás szerelmeseit. Rendelkezésére áll mindazoknak, akik kíváncsiak az apró praktikákra, vagy a nagyobb titkokra.

SFI Nutrition

Élelmiszerereket fejlesztünk, főként sportélelmiszereket. Hosszú kutatási-fejlesztési tapasztalattal és széles körű egyetemi kapcsolatrendszerrel rendelkezünk, így a legkorszerűbb terméket készíthetjük Neked. Ha nem elégszel meg az átlagossal, ha finomat és egyszerre jót is szeretnél.

Vegán Vitamin Webáruház

A Vegán Vitamin Webáruház táplálékkiegészítők (vitaminok, ásványi anyagok, alapvető táplálékok, probiotikumok, stb.) nagy választékát kínálja a G&G termékpalettáján keresztül. Természetesen minden általunk forgalmazott termék vegán, tehát állati összetevőtől mentes.

vegażżi speciality pizzéria

Magyarország első speciality nápolyi pizzázója
“Amikor összekeverem a lisztet és a vizet, mindig érzem, ahogy a tészta életre kel. Odafigyelést és törődést igényel, mint egy gyermek.”
Preyer György – pizzaiolo

Hírdetés
%d blogger ezt szereti: